Luminița Sântimbrean

Doamna Luminița Sântimbrean s-a alăturat, ca voluntar, echipei Centrului de Resurse ”Academia Doamnelor” al Primăriei Alba Iulia în luna octombrie 2017. Pentru câteva luni, ea a fost  mentorul Atelierului de lectură pentru copii, fiind foarte iubită de cei mici, care abia așteptau întâlnirea de joi cu ea și cu lumea magică a poveștilor.

”În anii copilăriei îmi doream foarte mult să fiu educatoare, însă viața mi-a îndreptat pașii către o altă meserie, aceea de consilier juridic.

Îmi amintesc cu plăcere momentele în care le citeam povești copilașilor mai mici, deși eu însămi eram la vremea respectivă un copil. Încă de pe atunci iubeam copiii mici și aveam o satisfacție deosebită când le priveam bucuria de pe fețe, când imitam diverse personaje din poveștile preferate. Anii au trecut cu repeziciune, iar azi, eu însămi sunt mama fericită a doi copii minunați ce îmi fac viața mai frumoasă și împlinită.

Atelierul de lectură pentru copii a luat naștere ca urmare a unui vis pe care îl aveam de multă vreme însă, până acum, nu am reușit să îl concretizez. Acum, datorită deschiderii echipei Centrului de Resurse ”Academia Doamnelor” Alba Iulia, visul mi s-a îndeplinit”, a declarat Luminița Sântimbrean.

Îți mulțumim că ai ales să îți duci visul la îndeplinire alături de noi și că ai reușit să aduci bucurie acestor copii minunați, care au avut șansa, de mici, să învețe să iubească lectura!